Alles voor uw woning

Bij Neyt bvba kunt u kiezen uit een breed aanbod aan leverbare diensten en beschikbare materialen. Zo verzorgen wij graag al uw verbouwingswerken en renovaties, zowel binnen als buiten. Ook dakwerken, gevelrenovaties en -bekleding behoren tot onze specialisaties.

Vloer- en metselwerken maken deel uit van onze expertise. De aanleg van opritten en terrassen valt bijvoorbeeld ook onder deze noemer en voeren wij steeds met de glimlach uit. Zelfs voor glazenmakerwerk of het plaatsen van deuren en wanden kunt u bij ons terecht.

Als erkend aannemer zijn we bij Neyt bvba bevoegd voor het uitvoeren van afbraakwerken, tegelwerken en pleister- en raapwerken. Met onze jarenlange ervaring voeren wij deze werken steeds op de meest efficiënte manier uit; dat bespaart u heel wat tijd én geld.

Een overzicht van al onze leverbare werken en diensten, kan u terugvinden op onze website www.bouwondernemingneyt.be. U vindt er ook foto's van enkele eerder afgewerkte projecten. Zo ziet u meteen wat Neyt bvba voor u kan betekenen.

Neyt bvba verbouwingswerken
Neyt bvba verbouwingswerken
press to zoom
1/6
Verbouwingen huis
Verbouwingen huis
press to zoom
1/24

Renoveren in Bredene: werkwijze

Neyt bvba is een bedrijf dat garant staat voor ambachtelijke kwaliteit door jarenlange ervaring. Als ervaren bedrijf zijn we echter niet stil blijven staan in de tijd. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector blijft prioritair voor ons.

Wij scholen onze werknemers daarom regelmatig bij. Zo zijn we steeds op de hoogte van de meest moderne technieken en werkwijzen. Het stelt ons ook in staat om de nieuwste trends op de voet te volgen. Trendy en moderne kleurencombinaties of materiaalkeuzes zijn ons dus zeker niet vreemd.

Als klant hebt u uiteraard steeds inspraak in het project. Hebt u een voorkeur (of afkeur) voor een bepaald materiaal? Geen probleem, wij werken elk project uit naargelang uw wensen en specificaties. Onze zaakvoerder maakt graag tijd voor u vrij, als onderdeel van onze persoonlijke service. Zo leren wij al uw plannen en wensen volledig kennen, en kunnen wij u de nodige ondersteuning bieden bij het uittekenen van uw project.